Tillgängliga versionerStäng fönstret
« Globalt nyhetsrum
Stäng fönstret

Pressmeddelanden
Artiklar per sida | 102550100

Generalkonferenser förenar medlemmar och ledare från världen

Inblickar — 27 September 2014

Den 184:e generalkonferensen för Jesu Kristi Kyrka av Sista Dagars Heliga som hålls den 4-5 oktober 2014, förenar över 15 miljoner medlemmar i kyrkan världen över när de samlas för att lyssna till sina ledare.

Två apostlar talar till mormonkvinnor i Europa

Nyheter — 13 September 2014

Ungefär 400 mormonkvinnor på plats i Offenbach och tusentals andra via satellit samlades den 9 september för att lyssna till inspirerande budskap från två apostlar och andra ledare.

Video från seminarium i Almedalen om religionsfrihet

Video — 7 Juli 2014

Du kan nu se en inspelning från seminariet om religionsfrihetens roll i samhället som hölls i Almedalen och arrangerades av kyrkan.

EU-kommissionens ordförande José Manuel Barroso inbjuder mormonledare till högnivåmöte för religiösa ledare

Nyhet — 11 Juni 2014

Äldste José A Teixeira, president för Europaområdet i Jesu Kristi Kyrka av Sista Dagars Heliga, träffade 20 andra ledande representanter för kristendomen, islam, judendomen och andra religioner i Europa för att diskutera den europeiska unionens framtid.

Översvämningar på Balkan

Pressmeddelanden — 18 Maj 2014

Apostlar använder Twitter för att sprida evangeliet och kommunicera med världen

Nyheter — 18 Maj 2014

Kyrkan har under en tid haft officiella sidor på Facebook och Google+ för ledare i kyrkan. Vissa högre ledare i kyrkan använder nu dessa kanaler och Twitter för att personligen dela med sig av sina ord, tankar och lärdomar.

Ny video med Tabernakelkören förhöjer påskhögtiden

Video — 12 April 2014

En ny video publicerades nyligen online där Tabernakelkören hyllar Jesu Kristi liv och uppståndelse inför påskhögtiden. I videon sjunger kören "He is risen" och den innehåller delar av Bibelvideos som porträtterar Kristi liv, producerade av kyrkan.

Fler nyheter