Tillgängliga versionerStäng fönstret
« Globalt nyhetsrum
Stäng fönstret

Pressmeddelanden
Artiklar per sida | 102550100

Ny video med Tabernakelkören förhöjer påskhögtiden

Video — 12 April 2014

En ny video publicerades nyligen online där Tabernakelkören hyllar Jesu Kristi liv och uppståndelse inför påskhögtiden. I videon sjunger kören "He is risen" och den innehåller delar av Bibelvideos som porträtterar Kristi liv, producerade av kyrkan.

EU-kontor öppnas - mormonapostel mottar hedersbetygelse i Bryssel

Nyhet — 19 Mars 2014

Kyrkans EU-kontor i Bryssel ska söka efter möjligheter att betjäna allmänheten i Europa genom sina politiska och institutionella organ, och genom att samarbeta med internationella medlemmar i NGO, religiösa organisationer och det civila samhället.

Min farfar Vilhelm Oskar

Blogginlägg — 11 Mars 2014

Att samla in berättelser och dokument om sina förfäder skapar goda känslor

Generationer binds samman genom personlig historia och levnadsberättelser

Inblickar — 11 Mars 2014

Människor upptäcker att för att bättre förstå vilka de är, måste de känna till historien om de släktingar som gått före dem.

Internationella kvinnodagen 2014

Blogginlägg — 8 Mars 2014

För att uppmärksamma den internationella kvinnodagen har vi pratat med några kvinnor med olika bakgrund för att få en liten inblick i tron i deras liv

Mormonmissionär förolyckad

Pressmeddelanden — 3 Mars 2014

Ung missionär för Jesu Kristi Kyrka av Sista Dagars Heliga avled efter
att ha blivit påkörd av en bil på söndagen i Västerås.

Kan man verkligen älska varandra i nästan 50 år?

Blogginlägg — 14 Februari 2014

"Tillsammans tittar vi nu i backspegeln och tycker att tiden som gifta rusat förbi. Det har den också på sätt och vis men med vår tro ser vi dock på livet med ett vidare perspektiv. Under vårt jordeliv får vi känna och uppleva glädje och sorg, gå igenom prövningar och få erfarenheter - som i längden, förhoppningsvis, utvecklar oss till bättre individer och medmänniskor [...]"

Amerikansk mästare i high school-basket sätter tron först i Tyskland

Blogginlägg — 7 Februari 2014

Nick Emery, amerikansk nationell mästare i high school-basketboll, fick rekryteringserbjudanden från flera amerikanska universitets ledande idrottsprogram, men istället för att spela boll framför entusiastisk publik valde Emery ett annat lag - i Tyskland.

Video: Mormonismen - en tro centrerad på Kristus

Video — 4 Februari 2014

Visste du att några av mormonernas grundläggande trosuppfattningar är en tro på Jesus Kristus och fokus på familjen? Denna video beskriver lite korta fakta för de som inte är så bekanta med kyrkans lära.

Fler nyheter