Pressmeddelanden

En symbol för europeisk kristenhet, Notre Dame, förstördes i brand

Påskbudskap från första presidentskapet

Påskbudskap från första presidentskapet – april 2019

Initiativet ”Påsken är Kristus” inbjuder troende att tjäna som Kristus

Ett nytt presidentskap för Söndagsskolan och nya generalauktoriteter tillkännagavs under konferensen i april 2019

Generalkonferensen för Jesu Kristi Kyrka av Sista Dagars Heliga: En möjlighet att höra från en nutida profet

Miljoner samlas nu i helgen den 6 och 7 april för att delta i generalkonferensen för Jesu Kristi Kyrka av Sista Dagars Heliga.

Internationella lyckodagen 20 mars: Reflektioner om lycka

Vore det för anspråksfullt av mig att hävda här och nu att sökandet efter lycka alltför ofta tar formen av en mödosam pågående process? Ett svåruppnåeligt mål som ständigt ser ut att skjutas fram mot någon sorts förtvivlat perfekt sinnestillstånd, en oböjlig målbild eller efterkonstruerade reflektioner?

LDS Charities släpper årsrapport för 2018

Vi känner stor tacksamhet och närhet till varenda person som har bidragit till det framgångsrika humanitära arbetet under 2018”, säger syster Sharon Eubank, chef för LDS Charities och första rådgivare i Hjälpföreningens generalpresidentskap i Jesu Kristi Kyrka av Sista Dagars Heliga.

Allmänheten inbjuds till rundtur av Lissabons tempel

Historiskt foto av första presidentskapet och de tolv apostlarna i Rom

I samband med de tre invigningsdagarna för Jesu Kristi Kyrka av Sista Dagars Heligas tempel i Rom, samlades i måndags alla medlemmarna i första presidentskapet och de tolv apostlarnas kvorum (sammanlagt 15 personer) för ett historiskt gruppfoto. Det tros vara första gången i kyrkans historia som alla 15 ledare har samlats på...

Roms tempel invigt

Jesu Kristi Kyrka av Sista Dagars Heligas tempel i Rom har nu invigts. På en sval och molnig söndag den 10 mars utförde president Russell M. Nelson den symboliska hörnstensceremonin, som innebär att ett tempel är färdigbyggt och klart att invigas för heliga ändamål. Ceremonin är också en symbol för Kristus som kyrkans hörnsten....