Pressmeddelanden

Allmänheten inbjuds till rundtur av Lissabons tempel i Portugal

Lissabons tempel i Portugal är öppet för allmänheten under ett öppet hus från och med lördagen den 17 augusti 2019 till och med lördagen den 31 augusti 2019, undantaget söndagar. Allmänheten kan beställa biljetter på:

Alla en del av samma himmelska familj - alla är lika inför Gud

Nya presidentskapet för europaområdet börjar verka

Den 1 augusti 2019 börjar äldste Gary B. Sabin verka som ny president för området Europa i Jesu Kristi Kyrka av Sista Dagars Heliga. Äldste Massimo De Feo kommer att verka som förste rådgivare och äldste Erich W. Kopischke som andre rådgivare.  Det nya områdespresidentskapet tillkännagavs i april.

Religionsdialog - varför är det viktigare än någonsin i Sverige

Sissel Kyrkjebö huvudattraktion på Tabernacle Choirs pionjärdagskonsert

Sissel, den världsberömda sångerskan, känd som ”Titanics röst” på grund av sina överjordiska arior i den Oscarsbelönade filmen, sjunger med Tabernacle Choir and Orchestra at Temple Square på Pionjärdagskonserterna 2019. Konserterna hålls i samband med firanden i hela samhället fredagen och lördagen den 19 och 20 juli kl. 20:00...

En apostel uppmanar i Jerusalem till att man lyssnar och lär över religionsgränserna

Följ Kyrkans arbete under Almedalsveckan 2019

...att knyta kontakter och informera om kyrkan. Under årets Almedalsvecka utökar vi vår aktivitet.

Midsommarafton i Tyresta by 2019

Som vi alla svenskar längtar efter midsommar! Det är en högtid som ligger

Interreligiöst seminarium

Fredagen den 14 juni deltog Ingrid Nilsson i ett seminarium anordnat av European Network on Religion & Belief under temat Creating Interfaith Community through Dialogue and Cooperation.

20 juni är internationella flyktingdagen

Som efterföljare av Jesus Kristus har vi ett ansvar att ge mat till den hungrige, ge dricka till den törstige och ta emot främlingen (Matt 25:35).